Kedves Vásárlónk! A Levendulaszörp - 250 ml termékünk a MagyarProvence Levendulabirtokon, Monoszlón termelt Lavandula angustifolia (Francia levendula)-ból készült szirup. Cukorral készült virágfőzet, nagyjából úgy készül, mint a bodzaszörp. 7-9-szeres hígítással ajánljuk. Felbontás után sem kell hűtőben tartani. (Tapasztalatok szerint elég gyorsan el is fogy...:-)
Az évezredes tapasztalatok szerint nagyon sok mindenre jó (és persze a benne lévő hatóanyagok is ezt mutatják...) Nagyanyáink és a szerzetesek szerint is felhasználása széles körű: stressz ellen, fájdalomcsillapításra (toroköblögetéssel), gyulladásra (torokgyulladás, mandulagyulladás), allergia ellen (kúraszerűen minden nap egy pohárkával az allergiaszezon előtt 2-3 héttel). De amúgy finom is...:-)
Nyáron hidegen, TÉLEN melegen ajánlott! Kellemes iszogatást kívánok!
Üdvözlettel:
Szentkirályi-Szász Krisztina tulajdonos, őstermelő, biológia-kémia tanár, coach és még soksok minden