2014-ben nyitottuk meg először a Birtokot a nagyközönség előtt. 2015-ben, 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban is sokan látogattak el hozzánk. 

2019-ben zárva voltunk,  de 2020-ban megújulva nyitottunk újra! Július végétől pedig már fagyizóval is vártuk a vendégeinket! 

2021-ben június 17-től kezdődik a levendulaszezon, azonban a hideg időjárás miatt várhatóan kissé tolódik a levendulavirágzás, így inkább június vége felé érdemes hozzánk látogatni, egészen augusztus közepéig lesz levendula. Az angol várhatóan csak július elejétől kezd majd virágozni. A NAGY FRANCIA földünk várhatóan csak június 25 után kezd virágzásba. 

Szerencsére nagyon sokan jöttetek el, mégis családias, nyugodt volt a birtok. Ide azok jönnek, akik nem kérnek a Tihanyi nyüzsgésből, szeretik a természetet és vágynak arra a csendre, a madárcsicsergésre, arra a kisugárzásra, amit a MagyarProvence Levendulabirtok nyújtani tud.

Először a francia levendula kezd virágozni. A kis francia levendulaföldön már hamar találhatunk virágot, igaz, rövidebb a szára, de a színe és az illata kárpótol a szár hosszáért..

Ilyen szép zacskókat szedtek látogatóink:

         

Sok képet is kaptunk tőlük, amit a facebook oldalunkra fel is töltöttünk...

Sokaknak a kosárkák voltak a kedvencei, ami tele lehet szedni angol vagy francia levendulával és haza is lehet vinni természetesen...

         

Családok is ellátogattak hozzánk:

             

           

Halmos Mónikával több alkalommal is együtt főztünk és jobbnál jobb levendulás finomságot készítettünk el:

            

És koszorút is tanultunk fonni Kalmár Bernadettel, nemcsak levendulából, hanem cickafarból is: