Magunkról
2015-12-22 10:10

Magunkról

A MagyarProvence birtok

A MagyarProvence egy eldugott fantasztikus hely, nem messze Tihanytól, de mégis távol a turistáktól. A Káli-medence keleti csücskén, a Hegyestű alatt. Monoszló, egy árpád-kori település határában. Reggelente vaddisznó csordák, nyuszik és őzikék járják a földet. Szerencsére ők nem szeretik a levendulát. De mi igen!  Innen indult ez a történet...

A MagyarProvence filozófiája

A MagyarProvence egyszerre filozófia és a természet csodálatos képződménye, mely ablakot nyit az érzékek és érzékelés organikus világába. Megismertet mindazzal, ami a természetből fakadóan az érzékszerveinken és a bőrünkön keresztül a lelkünkre hat. 

A MagyarProvence a bizalom, a természetesség, az őszinteség és a natúr világ szigete.

A levendula, amely az otthon illata, a tisztaság és a nyugalom megtestesítője, már önmagában hordozza ezeket az értékeket.

Valljuk, hogy a metropoliszokban és a vidéki nyugalomban egyaránt van helye és szerepe a levendulának és a MagyarProvence filozófiának, ezért a természet adományainak felhasználásával új értékeket teremtünk, és ezen értékeket vallókat össze is hozzuk egymással.
 
A MagyarProvence saját termékei
 
Saját termékeink gondosan kiválasztott, minőségi, levendula mintás illetve levendula színű textilekből készültek. 
Az illatos levendulazsákokon kívül készítünk saját nesszeszert, díszpárnát, papírzsebkendő tartót, edény- és tepsifogót. A háziasszonyok örömére, a MagyarProvence konyhai köténykéje eltér a szokásos zsákszerű szabásmintától s egy nőies, szatén szalagos elegáns viselet a konyhában.  Termékeink körét folyamatosan bővítjük.
Textil termékeinket a csömöri Összefogás Rehabilitációs Nonprofit Közhasznú Kft. alkalmazottai varrják, amely munkát biztosít szellemi és fizikai fogyatékkal élőknek. 

A MagyarProvence sajtó megjelenései:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseid között: